Αυξήθηκε ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος του Tennessee

Η αγορά στοιχήματος του Tennessee συνεχίζει τις διακυμάνσεις στις επιδόσεις της, αφού μετά από έναν αρκετά κακό Μάιο, κατάφερε να αυξήσει τον τζίρο της κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Σύμφωνα με την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή (Tennessee Education Lottery), ο τζίρος της αγοράς σημείωσε αυξηση κατά τον Ιούνιο του 2021, φέρνοντας παράλληλα και αυξημένα έσοδα στις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολιτεία.

Θυμίζουμε ότι η Πολιτεία του Tennessee έχει νομιμοποιήσει το online στοίχημα το 2020, χωρίς να έχει νομιμοποιήσει το επίγειο. Πρόκειται για τη μόνη Πολιτεία που βασίζεται μόνο στο online στοίχημα και οι επιδόσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι προοπτικές είναι μεγάλες.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Tennessee

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κατά τον Ιούνιο, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος του Tennessee άγγιξε τα 174,5 εκατομμύρια δολάρια. Η αύξηση, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αγγίζει το 8,4%. Ο Μάιος, πάντως, ήταν ένας από τους χειρότερους μήνες για την αγορά του Tennessee, καθώς σημείωσε τον μικρότερο τζίρο από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της η αγορά.

Γενικότερα, πάντως, οι έντονες διακυμάνσεις αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στην αγορά στοιχήματος του Tennessee. Είναι χαρακτηριστικό ότι, αρχικά, το αρνητικό ρεκόρ τζίρου κατείχε ο Φεβρουάριος του 2021. Έπειτα, ο Μάρτιος εκτόξευσε τον τζίρο στα 205,9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σημειώθηκε μείωση και τον Απρίλιο και τον Μάιο. Ο Ιούνιος, πάντως, φαίνεται πως θα επαναφέρει την αγορά σε πορεία ανόδου.

Ο αυξημένος τζίρος, όπως είναι φυσικό, έφερε αυξημένα έσοδα και για τους παίχτες, αλλά και για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Οι πρώτοι εξασφάλισαν κέρδη ύψους 156,2 εκατομμυρίων ευρώ (αύξηση 7,3%, σε σχέση με το Μάιο), ενώ οι δεύτερες έσοδα 16,1 εκατομμυρίων δολαρίων (αύξηση 17,5%, σε σχέση με τον Μάιο).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.