Ευκαιρίες για έσοδα αναζητούν τα στοιχηματικά πρακτορεία του Ηνωμένου Βασιλείου

Τα στοιχηματικά πρακτορεία του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορέσουν, εκτός απροόπτου, να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους στις 12 Απριλίου, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο στάδιο του σχεδίου της κυβέρνησης για επανεκκίνηση της οικονομίας, και οι υπεύθυνοι αναζητούν πλέον τρόπους να επιστρέψουν με όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα. Μια από τις λύσεις που συζητούν, μάλιστα, είναι να αναβληθεί για μερικές ημέρες ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα της χρονιάς, το φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, το οποίο θα μπορέσει να αποφέρει σημαντικά έσοδα στα πρακτορεία στοιχήματος ολόκληρης της χώρας.

Το πρόβλημα με το Grand National είναι ότι κανονικά διεξάγεται λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο άνοιγμα των πρακτορείων στοιχήματος. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των πρακτορείων στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου και του BGC (Betting and Gaming Council), έχουν ήδη καταθέσει την πρόταση για αναβολή του Grand National στους διοργανωτές.

 

Αναβολή του Grand National ζητά και το BGC

Tο BGC ανακοίνωσε ότι στηρίζει απόλυτα την πρόταση που έχουν καταθέσει οι στοιχηματικές εταιρείες, σχετικά με την αναβολή του Grand National. Οι υπεύθυνοι ζητούν από τους διοργανωτές να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μερικές ημέρες αργότερα το φεστιβάλ ιπποδρομιών, ώστε τα στοιχηματικά πρακτορεία να είναι ανοιχτά και να μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδά τους, μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας. Άλλωστε, όπως τονίζει και το BGC, το Grand National είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη βιομηχανία. Παράλληλα, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το BGC, μια αναβολή δε θα εξυπηρετήσει μόνο τα πρακτορεία στοιχήματος, αλλά και τις αγγλικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται, χάρη στον μεγάλο όγκο στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν.

Ο CEO του BGC, Micheal Duger, τέλος, δήλωσε σχετικά: “Η αναβολή του Grand National είναι μια ιδέα που σίγουρα αξίζει να εξετάσουμε. Κατανοούμε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να ξεπεραστούν”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.