Προβλέψεις για σημαντική άνοδο στην αξία της παγκόσμιας αγοράς online τυχερών παιχνιδιών

Μια νέα έρευνα από την Intelligence Markets προβλέπει ότι η άνοδος της αξίας της παγκόσμιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, με μπροστάρηδες κάποιους από τους σημαντικότερους ομίλους του χώρου. Η Intelligence Markets ειδικεύεται σε τέτοιου είδους έρευνες και η πιο πρόσφατη επικεντρώνεται στην επέκταση της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών έως το 2026.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια και με στατιστικά των κορυφαίων εταιρειών στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών του κόσμου, η αξία της παγκόσμιας αγοράς θα αυξηθεί κατά 11% έως το 2026.

 

Σημαντική η ανάπτυξη της αγοράς έως το 2026

Η συγκεκριμένη έρευνα προβλέπει ότι η παγκόσμια αγορά online τυχερών παιχνιδιών θα αυξήσει την αξία της κατά 11% τα επόμενα χρόνια και πως το 2026 θα αγγίξει τα 128,2 δις δολάρια. Το συμπέρασμα αυτό έχει προκύψει από τις εξελίξεις σε πολλές χώρες (όπως οι ΗΠΑ, που πρόσφατα απελευθέρωσαν την αγορά online στοιχήματος), αλλά και από τις επιδόσεις των κορυφαίων εταιρειών τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την έρευνα της Intelligent Markets, αρωγοί στην αύξηση της αξίας της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών θα είναι οι κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο, όπως οι William Hill, GVC Holdings, 888 Holdings, Kindred, Paddy Power Betfair, Amaya Gaming, Bet365, Bet-at-home, BetAmerica, Betfred, Betsson, Draft Kings, FanDuel και Ladbrokes Coral, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η έρευνα εξετάζει τις επιδόσεις και των νέων τεχνολογιών στα online τυχερά παιχνίδια. Ήδη, βρισκόμαστε στην εποχή του mobile gaming και οι περισσότερες εταιρείες έχουν φροντίσει να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες για όσους επιθυμούν να δοκιμάζουν την τύχη τους σε παιχνίδια μέσω κινητού. Παράλληλα, τα θετικά οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνουν αγορές από όλον τον κόσμο φαίνεται πως θα συνεχίσουν να ενισχύουν τα κέρδη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα ανά τον κόσμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.