Στοχεύει στην Ladbrokes Coral η GVC Holdings;

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η GVC Holdings έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς την πρόσφατα συγχωνευμένη Ladbrokes Coral και ετοιμάζεται να προτείνει αντίστροφη εξαγορά της εταιρείας. Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων στοιχήματος, όπως οι Sportingbet, Bwin και Gamebookers, είναι διατεθειμένη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να προχωρήσει στην αντίστροφη εξαγορά και ήδη έχει ζητήσει από τους συμβούλους της να συντάξουν την σχετική πρόταση.

 

Στο άκουσμα της είδησης, μάλιστα, οι μετοχές της Ladbrokes Coral παρουσίασαν σημαντική άνοδο στο Χρηματιστήριο. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν έχουν σχολιάσει τις σχετικές φήμες. Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, πάντως, το ενδεχόμενο μιας αντίστροφης εξαγοράς είναι απίθανο, εξαιτίας του γεγονότος ότι και οι δύο εταιρείες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περίοδο αναδιάταξης. Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως, αν και υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτές κατέρρευσαν.

 

Οι Financial Times, όμως, επιμένουν στο ενδεχόμενο και, μάλιστα, επικαλούνται την άρνηση του CEO της GVC, Kenneth Alexander, στην επαγγελματική πρόταση που του έκανε η William Hill, με την αιτιολογία ότι θα αναλάβει τη συγχώνευση των προϊόντων των GVC και Coral Ladbrokes.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη