Ναυαγούν οι συζητήσεις 888 και William Hill περί εξαγοράς

Η εταιρία στοιχημάτων 888 ανακοίνωσε πως οι συζητήσεις εξαγοράς της από τη William Hill σταμάτησαν, λόγω σημαντικών διαφωνιών των δύο πλευρών, ως προς την αξία της εταιρείας. Οι φήμες για τις συζητήσεις των δύο πλευρών και για την προσπάθεια εξαγοράς της 888 από τη William Hill επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα από τους υπεύθυνους της 888, αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν άκαρπες. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το μήλο της έριδος ανάμεσα στις δύο στοιχηματικές εταιρίες ήταν η τιμή κάθε μετοχής, καθώς η William Hill δεν πρόσφερε όσα επιθυμούσε η 888.

 

Εξαιτίας της ανακοίνωσης αυτής, μάλιστα, η αξία των μετοχών της 888 έπεσε κατά 14%, μετά το εντυπωσιακό άλμα του 20% που πραγματοποίησε, μόλις μαθεύτηκε το ενδεχόμενο εξαγοράς της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.