Περισσότερα κινητά από PC στη William Hill

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες η στοιχηματική εταιρία William Hill, οι παίχτες που στοιχημάτισαν μέσω του κινητού τους είναι όχι απλά περισσότεροι από αυτούς που προτίμησαν τον υπολογιστή τους, αλλά σχεδόν οι διπλάσιοι!

 

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία δείχνουν μια κατακόρυφη αύξηση των εσόδων που προήρθαν από στοιχήματα μέσω κινητού ή tablet - πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 175%, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 2012, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αύξηση των συνολικών κερδών της εταιρείας κατά 12%. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται και μέσω φυσικών καταστημάτων, τα στοιχήματα από το κινητό αποτέλεσαν το 39% του συνολικού όγκου στοιχημάτων που δέχθηκε η William Hill, η είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.