Απογειώθηκε η γαλλική αγορά στοιχήματος κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ!

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της γαλλικής αγοράς στοιχήματος, η ARJEL, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τα οικονομικά στοιχεία του Μουντιάλ της Ρωσίας και τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, ο στοιχηματικός τζίρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν υψηλότερος από το σύνολο του τζίρου του Μουντιάλ του 2014 και του EURO του 2016!

Αναλυτικότερα, η ARJEL ανακοίνωσε ότι ο τζίρος των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας άγγιξε το ποσό ρεκόρ των 690 εκατομμυρίων ευρώ, όταν στο Μουντιάλ του 2014 δεν ξεπέρασε τα 290 εκατομμύρια ευρώ και στο EURO του 2016 δεν ξεπέρασε τα 297 εκατομμύρια ευρώ.

 

Τεράστιος τζίρος σε online και επίγειο στοίχημα

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η ARJEL παρουσιάζουν και πολλές ενδιαφέρουσες επιμέρους πληροφορίες. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, ο τζίρος του επίγειου στοιχήματος στο Μουντιάλ (στο δίκτυο της κρατικής FDJ, που διατηρεί μονοπώλιο) άγγιξε τα 309 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, οι 12 νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Γαλλίας πραγματοποίησαν τζίρο 381 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, οι Γάλλοι στοιχημάτισαν συνολικά 363 εκατομμύρια ευρώ στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και 310 εκατομμύρια ευρώ στις επόμενες φάσεις των νοκ άουτ αγώνων. Τα εναπομείναντα 17 εκατομμύρια ευρώ, από την άλλη, τοποθετήθηκαν σε ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, ο αγώνας με τον μεγαλύτερο στοιχηματικό τζίρο στη Γαλλία ήταν ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ, ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία. Ο συγκεκριμένος συγκέντρωσε στοιχήματα 67,2 εκατομμυρίων ευρώ, σχεδόν τα διπλάσια από τον δεύτερο δημοφιλέστερο αγώνα, τον ημιτελικό ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο. 

Διαβάστε επίσης Ρεκόρ στοιχηματισμού από τους Γάλλους στο Μουντιάλ

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη