Αυξημένη κινητικότητα στα στοιχήματα της Πολιτείας της Nevada

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Nevada ανακοίνωσε σημαντική αύξηση στα έσοδα για τον Αύγουστο του 2017, χάρη στην αυξημένη κινητικότητα στα στοιχήματα που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα το καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε και ο μεγάλος αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor, ο οποίος αποτέλεσε το στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς, όχι μόνο στο Las Vegas, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

 

Αύξηση 15% στα έσοδα έφερε το στοίχημα

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια αυξήθηκαν κατά 15% τον Αύγουστο του 2017, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2016. Τα συνολικά έσοδα του Αυγούστου άγγιξαν τα 841,1 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα περσινά κατά τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, αν συγκρίνουμε τον φετινό Αύγουστο με τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούλιο του 2017, παρατηρούμε μια μικρή μείωση. Ο Ιούλιος απέφερε έσοδα της τάξης των 849,6 εκατομμυρίων ευρώ στις επιχειρήσεις της Nevada.

 

Η συμβολή του στοιχήματος

Ο τομέας, πάντως, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αύξηση των εσόδων του Αυγούστου ήταν αυτός του στοιχήματος. Η αγωνιστική δράση ήταν έντονη τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και έφτασε στο απόγειό της στις 26 Αυγούστου, με την αναμέτρηση των Floyd Mayweather και Conor McGregor στην T-Mobile Arena του Las Vegas. Το εν λόγω γεγονός προκάλεσε στοιχηματική φρενίτιδα και έδωσε σημαντική ώθηση στα στοιχήματα του μήνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.