Κερδοφόρο το 2016 για την Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πως τα εκτιμώμενα κέρδη για το διάστημα των 12 μηνών που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 θα είναι κοντά στις αισιόδοξες προσδοκίες. Παρά το γεγονός ότι ο Δεκέμβριος αποτέλεσε έναν φριχτό μήνα για κάθε επιχείρηση στον τομέα του στοιχήματος (λόγω της επικράτησης των φαβορί που ανάγκασαν σε πληρωμή μεγάλων κερδών), η πρόσφατα συγχωνευμένη εταιρεία εμφανίζεται αισιόδοξη για τις επιδόσεις της και ετοιμάζεται, μάλιστα, να ανακοινώσει σημαντική αύξηση στα έσοδά της.

 

Αναλυτικότερα, οι εκτιμήσεις των υπευθύνων κάνουν λόγο για μεικτά έσοδα της τάξης των 1,8 δις ευρώ, κατά 18% υψηλότερα από τα αντίστοιχα του 2015 (όταν, βέβαια, οι δύο εταιρείες στοιχημάτων δεν είχαν ακόμη συγχωνευθεί). Τα συνολικά έσοδα  του 2016 δεν ξεπέρασαν τα 1,5 δις ευρώ.

 

Ειδικά τα ποσά που τοποθετήθηκαν στο στοίχημα της Paddy Power BetFair παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 24% μέσα στο 2016, καθώς εκτιμάται πως αγγίζουν τα 11,6 δις ευρώ, έναντι των 9,3 δις ευρώ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν και η αύξηση κατά 19% στα έσοδα του στοιχήματος, τα οποία άγγιξαν τα 1,2 δις ευρώ. Αντίστοιχα, τα έσοδα από τα παιχνίδια του καζίνο και των υπόλοιπων ιστοσελίδων άγγιξαν τα 414 εκατομμύρια ευρώ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.