Σημαντική πτώση στα κέρδη του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το 2013, τα οποία είναι σαφώς μειωμένα, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2012. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η πτώση αυτή οφείλεται στην αύξηση της φορολογίας επί των μεικτών κερδών του, η οποία πλέον κυμαίνεται στο 30% για κάθε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στέρησε από τον ΟΠΑΠ 345 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς.

 

Αναλυτικότερα, ο ΟΠΑΠ παρουσίασε μεικτό εισόδημα ύψους 141,1 εκατομμυρίων ευρώ, 72,1% χαμηλότερο από τα 505,5 εκατομμύρια ευρώ του 2012. Το τελευταίο τετράμηνο του 2013, μάλιστα, τα μεικτά του κέρδη μειώθηκαν κατά 77,6%, καθώς δεν ξεπέρασαν τα 29,4 εκατομμύρια ευρώ.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.