Ζημίες για το αυστραλιανό τμήμα της Bet365

Ζημίες συνολικού ύψους 28.2 εκατομμυρίων για το αυστραλιανό τμήμα της ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Bet365, όσον αφορά στο χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2013 έως αυτόν του 2014. Το αυστραλιανό τμήμα του κολοσσού του online στοιχήματος έκλεισε έναν χρόνο ζωής και, όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Με αυτό το συμπέρασμα, όμως, διαφωνούν οι υπεύθυνοι, οι οποίοι επιμένουν ότι τώρα ξεκίνησε το συγκεκριμένο τμήμα να κερδίζει έδαφος στην αγορά της Αυστραλίας.

 

Παρά τα αρνητικά πρώτα οικονομικά αποτελέσματα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι σύντομα το αυστραλιανό τμήμα θα συνεισφέρει θετικά στις συνολικές επιδόσεις της Bet365,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.