Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware

Ο Οκτώβριος ήταν ο χειρότερος μήνας του 2020 για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών του Delaware από τον περασμένο Μάρτιο. Όπως φαίνεται, τα έσοδα της αγοράς μειώθηκαν σημαντικά, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, αλλά και τους προηγούμενους μήνες του 2020. Πάντως, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο, η αύξηση των εσόδων της αγοράς είναι εντυπωσιακή, αφού αγγίζει το 161,6%.

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι, αν και το στοίχημα είναι νόμιμο στο Delaware εδώ και μερικά χρόνια, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν μόνο σε επίγειες εγκαταστάσεις και όχι online.

 

Τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, κατά τον Οκτώβριο τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 643.714 δολάρια. Αν και η αύξηση είναι σημαντική, σε σχέση με τα 246.092 του Οκτωβρίου του 2019, σημειώνεται μείωση σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2020. Η μείωση αυτή αγγίζει το 23,4%, ενώ τα συγκεκριμένα έσοδα είναι τα χαμηλότερα της αγοράς για το 2020, με μόνη εξαίρεση τον περασμένο Μάρτιο, όταν τα έσοδα δεν είχαν ξεπεράσει τα 514.959 δολάρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών του Delaware ήταν τα φρουτάκια. Τα έσοδα που απέφεραν άγγιξαν τα 450.428 δολάρια, περισσότερα από τα 150.010 των επιτραπέζιων παιχνιδιών και από τα 43.276 του online πόκερ. Όσο για τον τζίρο, αυτός έφτασε στα 17,8 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Οκτώβριο, με τους παίχτες να κερδίζουν 17,2 εκατομμύρια δολάρια με τα πονταρίσματά τους.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Οκτωβρίου, τέλος, σημαίνουν ότι τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware άγγιξαν τα 7,1 εκατομμύρια δολάρια τους 10 πρώτους μήνες του 2020, γεγονός που με τη σειρά του σημαίνει πως έχουν αυξηθεί κατά 144,8% από τα αντίστοιχα του πρώτου δεκαμήνου του 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.