Διπλασιάστηκε ο στοιχηματικός τζίρος του New Jersey

Tα οικονομικά αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του New Jersey στις ΗΠΑ δείχνουν ότι ο στοιχηματικός τζίρος αυξάνεται μήνα με το μήνα, όχι μόνο σταθερά, αλλά και με τεράστια άλματα! Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο τζίρος στοιχηματισμού στο New Jersey διπλασιάστηκε τον Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον Αύγουστο.

Θυμίζουμε ότι το New Jersey προσφέρει υπηρεσίες νόμιμου στοιχήματος από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν αποφασίστηκε η κατάργηση του ομοσπονδιακού νόμου PASPA στις ΗΠΑ. Όπως και σε κάθε άλλη Πολιτεία, στο New Jersey επιτρέπεται πλέον ο στοιχηματισμός, αρκεί να γίνεται στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.

 

Τζίρος 184 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος, λοιπόν, αποδείχθηκε εξαιρετικά επικερδής μήνας για το νόμιμο στοίχημα στην Πολιτεία του New Jersey. Σύμφωνα με τα στοιχήματα της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, της NJDGE, ο τζίρος άγγιξε τα 184 εκατομμύρια δολάρια (160 εκατομμύρια ευρώ). Πρόκειται για τον διπλάσιο σχεδόν τζίρο, σε σχέση με τον αντίστοιχο του Αυγούστου.

Ο μεγαλύτερος τζίρος, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στο online στοίχημα, μέσω υπολογιστή και κινητού, καθώς άγγιξε τα 104 εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο New Jersey σημείωσαν άνοδο των εσόδων τους.

Από τα τέλη Ιουνίου που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στο New Jersey έως σήμερα, τέλος, ο στοιχηματικός τζίρος έχει αγγίξει τα 336 εκατομμύρια δολάρια. Και, σύμφωνα με τις προβλέψεις, το New Jersey βρίσκεται πολύ κοντά από το να γίνει η επόμενη πρωτεύουσα του τζόγου στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας ακόμη και τη Nevada, που έως πρόσφατα απολάμβανε την πρωτιά, χάρη στο μονοπώλιο που ίσχυε στο στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.