Απογειώθηκαν τα έσοδα του mobile στοιχήματος της Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred ανακοίνωσε ότι το τρίτο τρίμηνο του 2018 ήταν το καλύτερο έως σήμερα, στον τομέα του mobile στοιχήματος, αφού τα έσοδά της στον συγκεκριμένο τομέα ήταν περισσότερα από ποτέ. Η Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το mobile στοίχημα έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ και άγγιξαν τα 259,9 εκατομμύρια ευρώ, από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2018.

Όπως είναι φυσικό, μεγάλο ρόλο στη μεγάλη αύξηση των mobile στοιχημάτων που δέχθηκε η Kindred έπαιξε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Στις αρχές του τρίτου τριμήνου, κατά το πρώτο 15θήμερο του Ιουλίου, το Μουντιάλ ήταν η διοργάνωση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων Kindred, μάλιστα, χαρακτήρισαν τη διοργάνωση ως τη μεγαλύτερη που έχουν καλύψει ποτέ.

 

Κατακόρυφη αύξηση των στοιχημάτων μέσω κινητού

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Kindred, τα έσοδά της από το mobile στοίχημα αυξήθηκαν κατά 19%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 και άγγιξαν τα 259,9 εκατομμύρια ευρώ. Και, όπως είναι φυσικό, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των στοιχημάτων αφορούσε στους αγώνες του Μουντιάλ.

Κατά τη διάρκεια του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του 2018, άλλωστε, τα μέλη της Unibet τοποθέτησαν περισσότερα από 44,9 εκατομμύρια στοιχήματα μέσω του κινητού τους. Τα στοιχήματα αυτά απέφεραν έσοδα ύψους 39,3 εκατομμυρίων ευρώ στην Kindred.

Την αύξηση των εσόδων από το στοίχημα κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018 σχολίασε και ο CEO της Kindred, Henrik Tjärnström, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις της mobile πλατφόρμας στοιχηματισμού. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι αποδόσεις της εταιρείας στο mobile στοίχημα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στο επερχόμενο άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος στη Σουηδία, όπου εδρεύει η Kindred.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.