Αύξηση στοιχημάτων, τζίρου και κερδών στην Κολομβία έφερε το Μουντιάλ

Το Μουντιάλ της Ρωσίας είχε ως αποτέλεσμα οι Κολομβιανοί παίχτες του στοιχήματος να ενεργοποιηθούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή Coljuegos, ο μήνας του Μουντιάλ (από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου) απέφερε τεράστιο τζίρο στις 12 νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Κολομβίας, αλλά και πολλά κέρδη στους τυχερούς παίχτες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, το online στοίχημα απέφερε έσοδα 54,1 εκατομμυρίων ευρώ στις νόμιμες εταιρείες, χάρη στο γεγονός ότι οι Κολομβιανοί παίχτες τοποθέτησαν συνολικά 13.386.781 στοιχήματα online!

 

Τα στοιχήματα και τα κέρδη των παιχτών

Όπως είναι φυσικό, πολλά από αυτά τα στοιχήματα τοποθετήθηκαν στην εθνική ομάδα της Κολομβίας, που συμμετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Coljuegos, μάλιστα, οι Κολομβιανοί ήταν πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της εθνικής τους, αν κρίνουμε από τα στοιχήματα που τοποθέτησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι 1.127.000 προέβλεπαν ότι η Κολομβία θα περάσει αήττητη από τη φάση των ομίλων.

Ένας τυχερός Κολομβιανός παίχτης, πάντως, κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό σε αγώνα της ομάδας του. Επρόκειτο για ένα στοίχημα στον αγώνα Κολομβία-Σενεγάλη, το οποίο του απέφερε κέρδη 9.000 ευρώ. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα κέρδη μοιράστηκαν σε αγώνες που δε συμμετείχε η Κολομβία. Πρόκειται για τα Βέλγιο-Αγγλία και Παναμάς-Τυνησία, που πλήρωσαν 10.500 ευρώ, και τα Ουρουγουάη-Πορτογαλία και Γαλλία-Αργεντινή, που πλήρωσαν 9.900 ευρώ.

Τα συνολικά κέρδη που εξασφάλισαν οι Κολομβιανοί από τα online στοιχήματά τους στο Μουντιάλ, τέλος, αγγίζουν τα 44,6 εκατομμύρια ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.