Αύξηση των κερδών της Unibet στο 2014

H εταιρία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων και των κερδών της, κατά το οικονομικό έτος 2014, στην πρόσφατη παρουσίαση των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως τα μεικτά της κέρδη άγγιξαν τα 420.9 εκατομμύρια ευρώ, από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2014. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 16%, σε σύγκριση με τα μεικτά κέρδη των 361 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε η Unibet μέσα στο 2013.

 

Σημαντική, τέλος, ήταν και η συνεισφορά των πολύ καλών επιδόσεων της Unibet εντός του τελευταίου τριμήνου του 2014, κατά το οποίο τα μεικτά της κέρδη άγγιξαν τα 105 εκατομμύρια ευρώ.

Η Unibet θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και διαθέτει τεράστια γκάμα παιχνιδιών,αθλημάτων και αγορών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.