Μεγάλη ευκαιρία για την 888 το online στοίχημα

Μεγάλη ευκαιρία για την 888 αποτελεί η ιστοσελίδα του online στοιχήματος που διατηρεί, σύμφωνα με τα κορυφαία στελέχη της. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτή οι υπεύθυνοι δικαιώθηκε, όπως δείχνει και η αύξηση κατά 15% των εσόδων από το online στοίχημα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, και ετοιμάζεται περαιτέρω ενίσχυσή της τους επόμενους μήνες.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις των CEO και COO της εταιρείας, των Brian Mattingley και Itai Frieberger, οι υπηρεσίες που προσφέρει το 888Sport θα ενισχυθούν κι άλλο, ενώ η εταιρεία έχει στραμμένο το βλέμμα της σε νέες ευρωπαϊκές αγορές που ετοιμάζονται να ανοίξουν.

Η 888 είναι από της πιο δημοφιλής στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο και σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ η εντυπωσιακή της ιστοσελίδα και προσφορές που περέχει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.