Πτώση εσόδων σημείωσε η αγορά στοιχήματος του Oregon

Η Πολιτεία του Oregon έχει νομιμοποιήσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο το στοίχημα και η αγορά βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, μετά από τόσους μήνες. Ωστόσο, ο Μάιος δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος για την αγορά στοιχήματος της Πολιτείας, αφού σημειώθηκε πτώση των εσόδων, σε σχέση με τον Απρίλιο.

Παράλληλα, τα έσοδα του Μαΐου του 2021 εμφανίστηκαν σε τεράστιο βαθμό αυξημένα, σε σχέση με το Μάιο του 2020. Ωστόσο, η σύγκριση αυτή δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αφού τέτοια εποχή πέρσι, η Πολιτεία είχε να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς που έφερε το πρώτο κύμα της πανδημίας, ανάμεσα στους οποίους και η προσωρινή διακοπή των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων.

 

Τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς του Oregon

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Oregon Lottery, τα έσοδα του Μαΐου του 2021 δεν ξεπέρασαν τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Η μείωση, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, αγγίζει το 11,1%, καθώς η αγορά είχε εξασφαλίσει έσοδα 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο. Από την άλλη, όμως, ο τζίρος του Μαΐου εμφανίζεται αυξημένος, σε σύγκριση με του Απριλίου. Ο τζίρος άγγιξε τα 27,7 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 9,5%.

Ο αυξημένος τζίρος είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο οι φορείς της αγοράς δεν ανησυχούν για τις μειωμένες επιδόσεις της κατά το Μάιο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η εικόνα της αγοράς ήταν πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη του 2020. Κατά τον Μάιο του 2020, άλλωστε, οι περισσότερες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών που προσφέρουν νόμιμο στοίχημα στο Oregon παρέμεναν κλειστές, εξαιτίας της πανδημίας, ενώ παράλληλα είχαν διακοπεί και οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Για αυτό το λόγο, μια σύγκριση του 2021 με το 2020 δείχνει ότι τα έσοδα του φετινού Μαΐου ήταν περισσότερα κατά 293%, ενώ ο τζίρος υψηλότερος κατά 280,8%!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.