Εκτοξεύθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Νέας Υόρκης

Η αγορά στοιχήματος της Νέας Υόρκης συνεχίζει να ανακοινώνει άκρως θετικά οικονομικά αποτελέσματα, αφού και ο Δεκέμβριος κρίθηκε ένας άκρως επιτυχημένος μήνας για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Πολιτείας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δεκεμβρίου, τα έσοδα από το στοίχημα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς μειωμένα από τα αντίστοιχα του εξαιρετικού Νοεμβρίου, αλλά έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Δεκεμβρίου του 2019!

Θυμίζουμε ότι στη Νέα Υόρκη έχει νομιμοποιηθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο το επίγειο στοίχημα, αλλά όχι και το online. Ωστόσο, οι αρμόδιοι βρίσκονται εν μέσω της διαδικασίας νομιμοποίησης και του online στοιχήματος στην Πολιτεία.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση των αρμοδίων, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Νέας Υόρκης άγγιξαν τα 2,6 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Δεκέμβριο του 2020. Τα έσοδα αυτά είναι αυξημένα κατά 210,6%, σε σχέση με τα 740.418 δολάρια του Δεκεμβρίου του 2019! Παράλληλα, όμως, είναι λίγο μειωμένα, σε σχέση με τα 2,6 εκατομμύρια του εξαιρετικού Νοεμβρίου του 2020.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Δεκεμβρίου είχαν ως αποτέλεσμα και την συνολική αύξηση των εσόδων του οικονομικού έτους, για το οποίο υπολείπονται τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, για τους 9 πρώτους μήνες του οικονομικού έτους, τα έσοδα της αγοράς της Νέας Υόρκης άγγιξαν τα 8,8 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για αυξημένα έσοδα, παρά το γεγονός ότι το επίγειο στοίχημα δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα κατά την άνοιξη του 2020, όταν οι αρμόδιοι επέβαλαν lockdown, ενώ παράλληλα είχαν διακοπεί και οι διοργανώσεις των δημοφιλέστερων αθλημάτων στις ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.