Υψηλότερα του αναμενόμενου τα κέρδη της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Η William Hill ενημέρωσε τους μετόχους της ότι τα κέρδη που έχει εξασφαλίσει μέσα στο οικονομικό έτος 2019 είναι υψηλότερα από αυτά που αναμενόταν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, η εταιρία ευνοήθηκε σημαντικά από κάποια θετικά αθλητικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα τα λειτουργικά κέρδη της να είναι υψηλότερα από αυτά που αναμενόταν, παρά το γεγονός ότι τα έσοδά της δεν είναι ιδιαίτερα υψηλότερα από τα αντίστοιχα της περασμένης χρονιάς.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κερδών της William Hill έπαιξαν οι online επιχειρήσεις της σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, οι δραστηριότητές της στην αμερικανική αγορά έχουν ήδη καλύψει το λειτουργικό κόστος τους και είναι έτοιμες να αποφέρουν κέρδη στην στοιχηματική εταιρία.

 

Τα φετινά κέρδη της William Hill

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, τα λειτουργικά της κέρδη αναμένεται να κυμανθούν ανάμεσα στα 166 με 173 εκατομμύρια ευρώ, αρκετά υψηλότερα από αυτά που υπολόγιζαν οι πρώτες εκτιμήσεις για το 2019. Υπεύθυνα για αυτή την αύξηση είναι κάποια θετικά για τη William Hill αθλητικά αποτελέσματα, τα οποία επέτρεψαν στην εταιρία στοιχήματος να μοιράσει μικρότερα κέρδη στα μέλη της και να αυξήσει τα δικά της κέρδη.

Τα κέρδη της William Hill, μάλιστα, έχουν αυξηθεί και στον επίγειο και στον online τομέα. Στον πρώτο, τα λειτουργικά της κέρδη υπολογίζονται ανάμεσα στα 60-80 εκατομμύρια ευρώ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην αγγλική αγορά επίγειου στοιχήματος. Αντίστοιχα, στον online τομέα, τα κέρδη της από την αγγλική αγορά αναμένεται να είναι αυξημένα, αφού εξασφάλισε μεγάλο περιθώριο κερδών, παρά τα μειωμένα έσοδα. Στην παγκόσμια αγορά online στοιχήματος, από την άλλη, τα έσοδά της αναμένεται να παραμείνουν σταθερά. Στις ΗΠΑ, τέλος, διαψεύδονται οι προβλέψεις που ήθελαν τη William Hill να έχει μηδενικά κέρδη ή έλλειμμα 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η William Hill, τέλος, σχολίασε ο CEO της εταιρίας, Ulrik Bengtsson: “Πετύχαμε πρόοδο σε διάφορα μέτωπα, μεταξύ των οποίων και οι επίγειες δραστηριότητές μας, το online στοίχημα και οι επιχειρήσεις μας στις ΗΠΑ. Χάρη σε αυτό το γεγονός, καταφέραμε να καλύψουμε σημαντικούς τομείς της μακροχρόνιας στρατηγικής μας. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας μέσα στο 2020, επικεντρώνοντας στους πελάτες, στην ομάδα μας και στην εκτέλεση των ιδεών μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.