Σημαντική αύξηση στα κέρδη της Bet-at-home

H στοιχηματική εταιρία Bet-at-home ανακοίνωσε πως τα κέρδη της για τους εννιά μήνες του 2014 αυξήθηκαν σημαντικά, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι κάνουν λόγο για αύξηση της τάξης του 54%, καθώς τα φετινά κέρδη άγγιξαν τα 17,9 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 11,6 εκατομμυρίων που κατόρθωσε να συγκεντρώσει η εταιρεία του online στοιχήματος τους εννιά μήνες του 2013. Αντίστοιχη, φυσικά, είναι η αύξηση στα μεικτά έσοδα, τα οποία αυξήθηκαν κατά 30,6%, στα 80,7 εκατομμύρια ευρώ.

 

Σημαντικό ρόλο, τέλος, στις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας έπαιξε και η αύξηση της βάσης πελατών της, η οποία πλέον αγγίζει τα 3,9 εκατομμύρια μέλη.

Η Bet-at-home ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στη τεράστια ποικιλία που προσφέρει σε πάνω από 30 αθλήματα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.