Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος στην Indiana

Η πορεία της αγοράς στοιχήματος της Indiana συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της και ο Ιούνιος αποδείχθηκε ένας ακόμα κερδοφόρος μήνας για την Πολιτεία. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου αυξήθηκαν τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών, όχι μόνο σε σχέση με πέρσι, αλλά και σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Αναλυτικότερα, η αγορά στοιχήματος της Πολιτείας εξασφάλισε έσοδα 25,4 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα έσοδα του Ιουνίου του 2020, αλλά και του Μαΐου του 2021.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Indiana

Σύμφωνα τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν οι αρμόδιοι στη δημοσιότητα, τα 25,4 εκατομμύρια δολάρια που εξασφάλισαν οι νόμιμες στοιχηματικές της Indiana είναι αυξημένα κατά 35%, σε σχέση με τον Μάιο του 2021. Παράλληλα, η αύξηση, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2020, ξεπερνά το 771%! Ωστόσο, η σύγκριση ανάμεσα στους δύο μήνες έχει ελάχιστο νόημα, καθώς η αγορά παρέμεινε κλειστή τον περσινό Μάιο, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε προκαλέσει η πανδημία.

Από την άλλη, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος εμφανίστηκε μειωμένος κατά τον Ιούνιο. Τα 246,3 εκατομμύρια δολάρια που στοιχημάτισαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πολιτείας ήταν λιγότερα κατά 8,1 εκατομμύρια δολάρια, σε σχέση με τον τζίρο του Μαΐου. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, η διαφορά σε σχέση με πέρσι ήταν τεράστια (727%).

Το δημοφιλέστερο άθλημα στην αγορά στοιχήματος της Indiana, τέλος, ήταν το μπάσκετ. Ο στοιχηματικός τζίρος του μπάσκετ άγγιξε τα 77 εκατομμύρια δολάρια (μείωση 6,4% σε σχέση με τον Μάιο), ενώ εκείνος του μπέιζμπολ άγγιξε τα 60,4 εκατομμύρια δολάρια (αύξηση 19% σε σχέση με τον Μάιο).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.