Νέος CFO για την εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την πρόσληψη του Eric Hageman στη θέση του CFO (Chief Financial Officer), μετά την αποχώρηση του Matt Ashley. Ο Ashley είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του αυτό το μήνα και ο νέος CFO θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, ο Hageman έχει τεράστια εμπειρία στον οικονομικό τομέα και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο στέλεχος της στοιχηματικής εταιρείας. Το βιογραφικό του, άλλωστε, είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει σημαντικές θέσεις σε αγγλικές και πολυεθνικές εταιρείες.

 

Ποιος είναι ο νέος CFO της William Hill;

Ο Eric Hageman θα αντικαταστήσει τον Matt Ashley ως CFO της William Hill και θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 7 Ιουνίου. Προέρχεται από την εταιρεία IWG Plc, όπου εργαζόταν ως CFO, ενώ έχει προϋπηρεσία στην ίδια θέση και στις εταιρείες Chime International και Equinix EMEA. Η William Hill είναι η πρώτη εταιρεία στο βιογραφικό του Hageman από τον χώρο των τυχερών παιχνιδιών.

Από την άλλη, ο προηγούμενος CFO της William Hill, Matt Ashley, θα εργαστεί στην εταιρεία υποστήριξης στον τομέα του IT Micro Focus Plc.

Το νέο CFO της William Hill, τέλος, υποδέχθηκε ο CEO της εταιρείας, Ulrik Bengtsson: “Είμαστε πανευτυχείς που καλωσορίζουμε τον Eric στη William Hill. Μαζί του φέρνει την πλούσια εμπειρία του στα οικονομικά πρωτοπόρων εταιρειών του ψηφιακού τομέα, καθώς και τις ικανότητές του ως στέλεχος. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του, στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της William Hill. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω των Matt Ashley για τη σημαντική συνεισφορά του στη William Hill, ειδικά κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.