Νέος επικεφαλής του τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού στην εταιρεία στοιχήματος Flutter

Η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Paddy Power BetFair και της Pokerstars, ανακοίνωσε την πρόσληψη ενός νέου επικεφαλής στον τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού. Ο νέος επικεφαλής, μάλιστα, είναι γνωστός πολιτικός, αφού πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο του κόμματος των Εργατικών, Tom Watson.

Ο Tom Watson θα αποτελεί στο εξής των υπεύθυνο του τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού, ο οποίος περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο παιχνίδι με όρια και στη μείωση των παιχτών που αντιμετωπίζουν ή κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Ο νέος συνεργάτης της Flutter Entertainment

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Flutter Entertainment, ο Watson θα αναλάβει την εξέταση όλων των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, στον επίγειο και στον online τομέα. Παράλληλα, θα καλείται να σχεδιάζει στρατηγικές και να προτείνει πρωτοβουλίες που θα προστατεύουν αποτελεσματικότερα τους παίχτες από τα προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Οι πρωτοβουλίες αυτές θα περιλαμβάνουν βελτίωση του τομέα ασφαλείας, αποτελεσματικότερη εκπαίδευση του προσωπικού και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στο marketing.

Ο Tom Watson σχολίασε το νέο του ρόλο, αναφέροντας τα εξής: “Το ενδιαφέρον μου στον συγκεκριμένο τομέα είναι έντονο και διαρκεί χρόνια, αφού έχω σταθερά ζητήσει την ενίσχυση της προστασίας όσων κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα εθισμού. Μέσω του νέου μου ρόλου στη Flutter, σκοπεύω να διεισδύσω πιο βαθιά στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, ώστε να κατανοήσω πώς μπορώ να φέρω θετικές και αποτελεσματικές αλλαγές. Πιστεύω ειλικρινά ότι η συνεργασία μου με τη Flutter είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσω να φέρω θετικές αλλαγές στον τομέα”.

Ο Watson, πάντως, είναι γνωστός για τα αυστηρά μέτρα που έχει στηρίξει (για παράδειγμα τις στοιχηματικές χορηγίες) για την ασφάλεια των παιχτών τυχερών παιχνιδιών, όπως η απαγόρευση της πιστωτικής κάρτας στα online παιχνίδια και οι περιορισμοί στη διαφημιστική προβολή εταιρειών στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.