Στην αναζήτηση νέου επικεφαλής η Paddy Power

Στο κυνήγι του επόμενου CEO της έχει επιδοθεί η εταιρία στοιχήματος Paddy Power, μετά την ανακοίνωση του Patrick Kennedy πως θα αποσυρθεί τον Απρίλιο του 2015. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη προσλάβει ανθρώπους για να εντοπίσουν τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την Paddy Power στην επόμενη ημέρα, ωστόσο, ο Kennedy ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος στη θέση, τετραπλασιάζοντας την αξία της εταιρείας κατά τη θητεία του. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η αξία του μετοχικού της πακέτου έπεσε κατά 250 εκατομμύρια ευρώ, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

 

Στην αναζήτηση νέου CEO, πάντως, παίρνει μέρος και η ανταγωνίστρια Boylesports, η οποία ανακοίνωσε αποδόσεις για τους υποψήφιους, με τον Peter O'Donovan, επικεφαλής του online τμήματος, να αποτελεί το φαβορί.

H Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει για τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.