To 2015 ο νέος CEO για τη William Hill

Η εταιρία στοιχήματος William Hill διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να αναζητά νέο CEO για να αντικαταστήσει τον Ralph Topping μέσα στο 2014. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί το 2015, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

 

Ο τωρινός CEO της William Hill, Ralph Topping, σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί το 2015, μετά από 43 χρόνια στην εταιρεία και οχτώ χρόνια στη θέση του CEO. Πριν μια εβδομάδα, οι Times έγραψαν πως η William Hill αναζητά νωρίτερα τον αντικαταστάτη του και, μάλιστα, εκτός του υπάρχοντος δυναμικού. Η εταιρεία, όμως, διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας πως εξετάζει νέους υποψήφιους εντός και εκτός του δυναμικού της.

Η WilliamHill είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος και μία από τις πρώτες στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.