Πέντε νέα στελέχη στη BetVictor

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor ενίσχυσε την ομάδα στελεχών της, προσλαμβάνοντας πέντε νέα μέλη, ενώ προχώρησε και σε προαγωγή ενός από τα υπάρχοντα στελέχη της.

 

Η πρώτη πρόσληψη της BetVictor αφορά στον Germon Knopp, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του CFO την 1η Φεβρουαρίου. Αντίστοιχα, ο Shane Stafford θα αναλάβει την ίδια ημέρα τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος.

 

Η Emma Tompkins, από την άλλη, έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά της ως επικεφαλής στον τομέα του καζίνο και του πόκερ. Στη θέση του επικεφαλής του τομέα ΒΙ (Business Analytics) και των στατιστικών βρίσκεται, επίσης, ήδη ο Kris Marshall, ενώ και η Nyna Solanki ξεκίνησε από τις αρχές του Ιανουαρίου τα νέα της καθήκοντα, ως επικεφαλής του νομικού τμήματος.

 

Η Sarah Wood, τέλος, η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια στον τομέα επιχειρησιακής συμμόρφωσης της BetVictor από τον περασμένο Ιούνιο, ανέλαβε πλέον επικεφαλής του ίδιου τομέα.

 

Ο Andreas Meinrad, CEO της BetVictor, δήλωσε σχετικά με την ενίσχυση του τομέα στελεχών της εταιρίας: “Είμαστε κατευχαριστημένοι με την ποιότητα των νέων προσθηκών στην ομάδα στελεχών. Φέρνουν μαζί τους τις απαραίτητες ικανότητες για να προωθήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής μας την τρέχουσα χρονιά. Το 2015 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη BetVictor και αυτή είναι μια εξίσου εξαιρετική αρχή για το 2016”.

Η BetVictor δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος,λειτουργεί όμως σε άλλες 160 χώρες με αριθμό πελατών που ξεπερνάει τις 500.000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.