Στην FSB ο ιδρυτής της Sportingbet

Ο ιδρυτής της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, Mark Blandford, είναι ο νέος πρόεδρος της εταιρείας FSB Technology. Η FSB δραστηριοποιείται στον τομέα σχεδιασμού λογισμικού και συγκεκριμένα στην παροχή ηλεκτρονικών πλατφορμών για το online στοίχημα.

 

Ο Blandford δραστηριοποιείται στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών από τη δεκαετία του '80 και το 1999 ίδρυσε τη Sportingbet, μία από τις  δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων  σήμερα. Από την εταιρεία που ίδρυσε αποχώρησε το 2007 και, μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούνταν σε επενδύσεις στο χώρο. Τυπικά, η FSB, στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται πλέον, δεν αποτελεί ανταγωνιστή της Sportingbet και ο Blandford θα επιβλέψει την ολοκλήρωση της πρώτης της πλατφόρμας για το online στοίχημα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.