Προς αναζήτηση νέου γενικού διευθυντή η Nordicbet

Η πρόσφατη αποχώρηση του γενικού διευθυντή της Nordicbet, Neill Garfield, είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αναζήτηση του αντικαταστάτη του για την εταιρεία του online στοιχήματος. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση, αλλά, όπως φαίνεται η αντικατάσταση του Garfield δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Nordicbet, άλλωστε, χαρακτηριζόταν από τεράστια εμπειρία (έχει εργαστεί σε εταιρείες, όπως η Paddy Power, η Apple και η Sky, μεταξύ άλλων) και οι ευθύνες του νέου γενικού διευθυντή θα είναι μεγάλες.

 

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, έχουν ήδη δημοσιεύσει και ειδική αγγελία, απαριθμώντας τα προσόντα των κατάλληλων υποψηφίων, ενώ παράλληλα αναζητούν υποψήφιους και εντός της εταιρείας.

 

H Nordicbet είναι σκανδιναβικής καταγωγής και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές στοιχηματικές εταιρίες.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.