Αποχωρεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας μετόχων της Paddy Power

O Jack Massey, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων μετόχων της Paddy Power, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εταιρεία του online στοιχήματος. Ο Massey προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέροντας πως επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετικά επαγγελματικά και προσωπικά ενδιαφέροντα.

 

Ο Massey εργαζόταν στην Paddy Power τα τελευταία εννέα χρόνια. Έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, τη θέση του οικονομικού διευθυντή (από το 2006 έως το 2012), ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με τους μετόχους της εταιρείας, αλλά και σε αυτό του γενικού γραμματέα.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ο Massey θα αποχωρήσει και τυπικά τον ερχόμενο Αύγουστο. Η Paddy Power, μάλιστα, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Edward Traynor, γενικό σύμβουλο της εταιρείας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Massey στις θέσεις του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων με τους μετόχους και του γενικού γραμματέα, αμέσως μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του στοιχήματος.

 

Ο CEO της Paddy Power, τέλος, Cormac McCarthy, δήλωσε σχετικά: “Λυπούμαστε για την αποχώρηση του Jack. Η συμβολή του στην εταιρεία, κατά το χρόνο που εργαζόταν σε αυτή, ήταν μεγάλη, ειδικά κατά τη διάρκεια της θητείας του ως οικονομικού διευθυντή, από το 2006 έως το 2012. Θέλω να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει ,εκτός από τα στοιχήματα σε αθλήματα και ειδικά όπως στην πολιτική,στα όσκαρ,στην Eurovision και σε πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.