Νέο CFO αναζητά η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του νέου της CFO, καθώς ο νυν επικεφαλής του οικονομικού τομέα της, Alex Gersh, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η αναζήτηση του νέου επικεφαλής έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο, η Paddy Power BetFair δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το αν αυτή γίνεται εσωτερικά ή εξωτερικά.

 

Η πορεία του Alex Gersh στην Paddy Power Betfair

Ο Alex Gersh εργάζεται στην στοιχηματική εταιρεία BetFair από το 2012, προερχόμενος από την εταιρεία διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών NDS Cisco. Ανέλαβε άμεσα ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια ανανέωσης της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας και σύντομα εξελίχθηκε στην ομάδα στελεχών της.

Το 2015, ο Gersh έπαιξε εξίσου καθοριστικό ρόλο στη συγχώνευση της BetFair με την Paddy Power. Μόλις η συγχώνευση ολοκληρώθηκε, ο πρώην CEO της Paddy Power BetFair, Breon Corcoran, του ανέθεσε τη θέση του CFO της Paddy Power BetFair, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Πρόσφατα, όμως, ο Gersh ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα διατηρήσει το ρόλο του έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

 

Τα επόμενα βήματα της Paddy Power BetFair

Η αντικατάσταση ενός τόσο νευραλγικού πόστου (το οποίο σημαδεύτηκε, μάλιστα, από τις επιτυχημένες πρακτικές του Gersh) αποτελεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα του νέου CEO της εταιρείας, Peter Jackson, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Jackson έχει ήδη προχωρήσει σε ανακατάταξη της ομάδας στελεχών της Paddy Power BetFair και πλέον έχει αναλάβει και την αντικατάσταση του απερχόμενου CFO.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.