Διαμαρτυρίες για αγώνες του τουρκικού ψευδοκράτους προς την Bet365

Τις έντονες διαμαρτυρίες πολλών Ελλήνων και Κύπριων παιχτών προκάλεσε η εταιρία στοιχήματος Bet365, όταν αποφάσισε να συμπεριλάβει στο κουπόνι της αγώνες ποδοσφαίρου του τουρκικού ψευδοκράτους στην Κύπρο. Στις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει η ιστοσελίδα εμφανίστηκε προσωρινά η επιλογή των αγώνων της εθνικής διοργάνωσης της λεγόμενης Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, με αποτέλεσμα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να δεχθεί μεγάλο αριθμό καταγγελιών, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι μερικές ώρες μετά δημιουργήθηκε στο Facebook ένα group με το όνομα “μαύρο στην bet365 και το ψευδοκράτος της”!

 

Το ιστορικό των αντιδράσεων

Αναλυτικότερα, πριν μερικές ημέρες, η Bet365 συμπλήρωσε στο στοιχηματικό κουπόνι ποδοσφαίρου μια νέα διοργάνωση: τη Super League της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Πρόκειται, φυσικά, για το ψευδοκράτος που δημιούργησαν οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, όπου η Bet365 δραστηριοποιείται νόμιμα.

Οι αντιδράσεις στα social media, αλλά και προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bet365, ήταν πολλές. Μερικές ώρες αργότερα, όμως, οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν ήταν πλέον διαθέσιμοι στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365 – τουλάχιστον όχι στην ελληνική και κυπριακή ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας δεν προχώρησαν σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και για την απόφασή της να σταματήσει να προσφέρει πλέον τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.