Για στοιχηματικό σκάνδαλο στη Eurovision κατηγορείται η Μάλτα

Ο τελικός της Eurovision αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά σε αντίθεση με άλλες χρονιές, συνεχίζει να απασχολεί τους πάντες, κυρίως για τους λάθους λόγους. Στις φήμες για χρήση ναρκωτικών από τους νικητές του διαγωνισμού έρχεται τώρα να προστεθεί ένα στοιχηματικό σκάνδαλο, με πρωταγωνίστρια τη Μάλτα! Συγκεκριμένα, κάποια δημοσιεύματα κατηγορούν το τηλεοπτικό δίκτυο PBS, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συμμετοχή της Μάλτας, ότι προσπάθησε να χειραγωγήσει τις αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων, προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Τα δημοσιεύματα αυτά έχουν ήδη γίνει γνωστά στους αρμόδιους και έχει διαταχθεί οικονομική έρευνα στη Μάλτα, προκειμένου να διαπιστωθεί το πού ξοδεύτηκαν τα χρήματα (που προέρχονται από τα δημόσια ταμεία) που είχε στη διάθεσή του το PBS για τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision.

 

Το στοιχηματικό σκάνδαλο και οι κατηγορίες προς τη Μάλτα

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάλτα ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τοποθετήσει στοιχήματα υπέρ της συμμετοχής της. Σκοπός ήταν να μειωθεί η απόδοση για νίκη της Μάλτας και να επηρεαστεί το κοινό, το οποίο θα την έβλεπε στα φαβορί, προκειμένου να την ψηφίσει. Θυμίζουμε ότι η Μάλτα βρισκόταν στην τρίτη θέση των φαβορί, πριν την έναρξη του τελικού. Οι πληροφορίες των ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι εμπνευστές της απάτης μοίρασαν χρήματα σε ανθρώπους ανά την Ευρώπη, ώστε να στοιχηματίσουν στη συμμετοχή της Μάλτας (κυρίως μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος BetFair), να μειώσουν την απόδοση και να τη φέρουν στις υψηλές θέσεις των φαβορί, δημιουργώντας έτσι λανθασμένες εντυπώσεις.

Οι έρευνες, πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει και ο υπουργός Carmelo Abela ζήτησε να γίνουν φύλλο και φτερό όλα τα αρχεία για τα έξοδα της αποστολής. Συνολικά, αναφέρεται ότι η Υπηρεσία Τουρισμού της Μάλτας και το PBS ξόδεψαν περίπου 650.000 ευρώ, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό και την προώθηση του τραγουδιού. Αυτό που μένει τώρα είναι να διαπιστωθεί αν όλα αυτά τα χρήματα ξοδεύτηκαν σε νόμιμα μέσα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.