Νέα πρωτιά της William Hill στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ

Η William Hill κατάφερε να εξασφαλίσει μία ακόμη σημαντική πρωτιά στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ, αφού θα είναι η πρώτη εταιρεία στοιχήματος που θα διατηρεί στο εξής εγκαταστάσεις σε αθλητικό στάδιο. Η William Hill εξασφάλισε την άδεια των αρμόδιων Αρχών στην Πολιτεία της Washington (όπου δραστηριοποιείται νόμιμα) και θα μπορεί στο εξής να διατηρεί το δικό της πρακτορείο στοιχηματισμού στο στάδιο Capital One Arena.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι Αρχές στις ΗΠΑ δίνουν άδεια σε μια στοιχηματική εταιρεία να εξασφαλίσει και να διαμορφώσει όπως επιθυμεί έναν χώρο εντός αθλητικών αντικαταστάσεων (πλην των ιπποδρομίων). Και, χάρη σε αυτή την πρωτιά της, η William Hill είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος στους επισκέπτες της Capital One Arena.

 

Η άδεια πρόσβασης της William Hill σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Η Capital One Arena αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στην Washington και λειτουργεί ως έδρα τριών ομάδων της Πολιτείας: των Washington Wizards στο NBA, των Washington Capitals στο NHL και των Washington Mystics στο WNBA. Kαι οι τρεις διοργανώσεις είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό στη William Hill και οι επισκέπτες του γηπέδου θα μπορούν να επισκέπτονται τα ταμεία και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους ή να στοιχηματίζουν online μέσω του κινητού τους, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Η William Hill, μάλιστα δε θα διατηρεί απλά ένα “περίπτερο” στην Capital One Arena. Ο χώρος που έχει εξασφαλίσει είναι τεράστιος και εκτείνεται σε περισσότερους από έναν ορόφους. Επιπλέον, είναι διακοσμημένος με πολυτέλεια και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους παίχτες του στοιχήματος.

Η William Hill, τέλος, εξασφάλισε ένα ακόμη προνόμιο στην Washington, αφού θα αποτελεί στο εξής τον αποκλειστικό συνεργάτη του στοιχήματος για τις ομάδες των Wizards, Capitals και Mystics.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.