Θα επιμείνει στις προωθητικές ενέργειες μέσω YouTube η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, λένε, και η εταιρεία στοιχημάτων Unibet δεν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική διαφημιστικής προβολής που της εξασφάλισε τεράστια κέρδη στο περσινό EURO 2016. Ενώ οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες επικεντρώθηκαν στην προβολή τους μέσω ακριβών τηλεοπτικών διαφημίσεων, η Unibet επέλεξε τον δρόμο του YouTube και, με μια σειρά βίντεο που συζητήθηκαν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, στον τομέα προβολής για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2016.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς τακτική και στην διαφημιστική καμπάνια της για το επερχόμενο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν στην ιστοσελίδα marketingweek.com οι εκπρόσωποι της Unibet, Pantelis Kotopoulos and Alison Sams, το YouTube θα αποτελέσει το βασικό μέσο προώθησης της στοιχηματικής εταιρείας και προς τον δρόμο προς το Μουντιάλ.

 

Η τεράστια επιτυχία του 2016

Το 2016, οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ σε τηλεοπτικές διαφημίσεις που κατέκλυσαν τις τηλεοράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια εποχή, οι υπεύθυνοι της Unibet αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε νόημα να ανταγωνιστούν τα μεγαθήρια στο δικό τους γήπεδο και αποφάσισαν να παίξουν σε ένα διαφορετικό: το YouTube!

Η Unibet δημιούργησε μια σειρά από διαφημιστικά σποτάκια, στα οποία πρωταγωνιστούσαν διάσημοι αθλητές, και τα πρόβαλε αποκλειστικά στο YouTube, στο πλαίσιο της καμπάνιας #LuckIsNoCoincidence. Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τους Kotopoulos και Sams, ήταν εντυπωσιακά. Η Unibet έλαβε επιστροφή 18,25 λιρών για κάθε λίρα που ξόδεψε για την καμπάνια και προσέλκυσε παίχτες του στοιχήματος από μια ολοκαίνουργια για την ίδια διαφημιστική αρένα.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας, σκοπός ήταν να ξεχωρίσει η καμπάνια μέσα στον τόσο θόρυβο που προκαλούσε η ταυτόχρονη προβολή όλων των υπόλοιπων εταιρειών. Και η καμπάνια #LuckIsNoCoincidence το πέτυχε με το παραπάνω. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η στοιχηματική εταιρεία Unibet θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική και στο δρόμο για το Μουντιάλ, με σκοπό να ξεχωρίσει για μια ακόμη φορά έναντι του ανταγωνισμού.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.