Λήγει άδοξα η συνεργασία BetFred-GVC

Πριν περίπου ένα χρόνο, η BetFred και η GVC Holdings ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους, διάρκειας 10 ετών, στον τομέα της τεχνολογίας. Ωστόσο, όπως φαίνεται η συνεργασία αυτή λήγει άδοξα και οι δύο εταιρείες χωρίζουν τους δρόμους τους.

 

Η εν λόγω συνεργασία θα είχε δεκαετή ισχύ και θα προμήθευε αποκλειστικά τη BetFred με μια νέα πλατφόρμα στοιχήματος και παιχνιδιών καζίνο, σχεδιασμένης από τη GVC. Στο πλαίσιό της, κάθε ιστοσελίδα της BetFred θα μεταφερόταν στην πλατφόρμα της GVC, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο προϊόν.

 

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών, όμως, η συγκεκριμένη συνεργασία διαλύεται με τη συναίνεση και των δύο.  Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως η απόφαση πάρθηκε με τους καλύτερους δυνατούς όρους, χωρίς να υπάρχουν αντίποινα για τη λύση της συνεργασίας. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, την κίνηση ως μια ευκαιρία για τις δύο εταιρείες να συνεχίσουν την πορεία ανάπτυξής τους, με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.