Στοιχηματικές εταιρίες αρνούνται να δεχθούν στοίχημα για το ότι η Γη είναι επίπεδη!

Ένας οπαδός της θεωρίας της Επίπεδης Γης βρήκε τις πόρτες κλειστές σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δοκίμασε, προτείνοντας ένα στοίχημα για το ότι η Γη είναι όντως επίπεδη! Ο Gerrard Gallacher είναι απόλυτα σίγουρος για τις πεποιθήσεις του και θεωρεί ότι στο μέλλον θα επαληθευθούν, οπότε είπε να κερδίσει και κάποια χρήματα από αυτό. Σε όποια στοιχηματική εταιρία κι αν πρότεινε ένα τέτοιο στοίχημα, όμως, έλαβε αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βέβαια, οι εταιρίες στοιχημάτων θέλουν απλά να γλιτώσουν χρήματα, γιατί γνωρίζουν και αυτές ότι η Γη είναι όντως επίπεδη, οπότε ένα τέτοιο στοίχημα (και η πληρωμή που θα ακολουθήσει όταν διευθετηθεί ως νικητήριο) δε τις συμφέρει!

 

Κλειστές οι πόρτες των μεγαλύτερων εταιρειών στοιχήματος

Ο Gerrard Gallacher ζει στην Αγγλία και αποτελεί οπαδό της θεωρίας της Επίπεδης Γης τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν τη θεωρία του. Για αυτό το λόγο, αποφάσισε να κερδίσει και κάποια χρήματα από την αναπόφευκτη, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, απόδειξη του ότι η Γη είναι επίπεδη και επικοινώνησε με μια σειρά βρετανικών εταιριών στοιχήματος, διατεθειμένος να στοιχηματίσει ακόμη και 100 λίρες στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Όπως είναι φυσικό, καμία εταιρία στοιχήματος δεν έχει προβλέψει ένα τέτοιο στοίχημα, αλλά πολλές δέχονται στοιχήματα που προτείνουν οι παίχτες. Στην περίπτωση του Gallacher, οι υπεύθυνοι των εταιριών αρνήθηκαν να δεχθούν το στοίχημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το στοίχημα του αρνήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Paddy Power, Bet 365, William Hill, Coral και Skybet.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.