Ενημερωτική ιστοσελίδα για τη σουηδική αγορά λανσάρουν τέσσερις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Η σουηδική αγορά τυχερών παιχνιδιών ταλανίζεται τους τελευταίους μήνες από τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και από την αύξηση των φωνών που υποστηρίζουν ότι τα μέτρα αυτά βασίστηκαν σε λανθασμένα δεδομένα. Για αυτό το λόγο, τέσσερις από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα ανακοίνωσαν το λανσάρισμα μιας ιστοσελίδας με πληροφορίες και fact checking για τη σουηδική αγορά!

Αφορμή αποτέλεσε η υπόθεση των έκτακτων μέτρων στη Σουηδία. Το 2020, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει μεταξύ άλλων ένα όριο καταθέσεων στα online καζίνο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία άνοδο στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι τα δεδομένα που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, προκειμένου να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

 

Fact checking για την αγορά στοιχήματος της Σουηδίας

Η συγκεκριμένη υπόθεση ώθησε τέσσερις από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Σουηδίας, τις Betsson, Unibet, LeoVegas και William Hill, να συνεργαστούν, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τα δεδομένα, τα στατιστικά και τις επιδόσεις της αγοράς. Η ιστοσελίδα θα ονομάζεται Fakta om spel (γεγονότα για τα τυχερά παιχνίδια) και θα συγκεντρώνει πολλές πληροφορίες, που θα επαληθεύονται από έγκυρους φορείς.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας, στατιστικά στους τομείς της φορολογίας και το μάρκετινγκ, εκθέσεις και αποτελέσματα ερευνών για την αγορά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το εγχείρημα των τεσσάρων στοιχηματικών ιστοσελίδων, τέλος, έχει και τη στήριξη της BOS, του εμπορικού συλλογικού οργάνου της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της BOS, η νέα ιστοσελίδα θα αποκτά συνεχώς νέο περιεχόμενο, το οποίο θα αφορά τις πιο πρόσφατες επιδόσεις της αγοράς, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως fact checking για όλα όσα ακούγονται γύρω από τα τυχερά παιχνίδια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.