Οριακή αύξηση των παιχτών του online στοιχήματος στην Αγγλία

Έρευνα της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της Αγγλίας έδειξε πως η αγορά του online στοιχήματος συνεχίζει να αυξάνεται, έστω και με οριακούς ρυθμούς. Ειδικότερα, το 15% των ερωτηθέντων της έρευνας αποκάλυψε πως στοιχημάτισε έστω μια φορά online στο διάστημα των περασμένων τεσσάρων εβδομάδων. Πρόκειται για ποσοστό 1% μεγαλύτερο του 14% που απάντησε θετικά στην ανάλογη έρευνα του 2014.

 

Η αύξηση των ανθρώπων που στοιχημάτισαν έστω μια φορά online έρχεται σε αντιπαράθεση με τη γενικότερη μείωση που παρουσιάζει ο τζόγος στην Αγγλία και η οποία αγγίζει το 2%. Άλλο ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα, τέλος, αφορά στη συμμετοχή των γυναικών στα online τυχερά παιχνίδια, η οποία αγγίζει το 11% των ερωτηθέντων. Αντίστοιχα, οι άντρες παίχτες φτάνουν το 19%.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.