Μειώνονται οι αποδόσεις για την αποχώρηση Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελούσε φαβορί στην κατηγορία του επόμενου προπονητή που θα αποχωρήσει από την Premier League, ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού και, όπως φαίνεται, οι bookmakers είναι πεπεισμένοι ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά τις ημέρες αντίστροφα για την αποχώρηση από τον πάγκο του. Η πρόσφατη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ, μάλιστα, έκανε πολλούς να θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του στο άμεσο μέλλον.

Η συγκεκριμένη ήττα ανάγκασε πολλές στοιχηματικές εταιρείες να μειώσουν ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις στα στοιχήματα που προβλέπουν την αποχώρηση του Μουρίνιο από τον πάγκο της ομάδας του, με τις τιμές να βρίσκονται ακόμη και κάτω από τα όρια του διπλασιασμού.

 

Φαβορί για αποχώρηση ο Μουρίνιο

Ήδη από το καλοκαίρι, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες πρόσφεραν στοιχήματα για το ενδεχόμενο ο Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα αποχωρήσει από την ομάδα του μέσα στη νέα σεζόν. Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις που συνόδευαν τα στοιχήματα ήταν σχετικά υψηλές.

Αυτό άλλαξε, μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0. Εξαιτίας αυτού, οι γκρίνιες στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλαπλασιάστηκαν και οι εταιρείες στοιχήματος μείωσαν τις αποδόσεις για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μουρίνιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία στοιχήματος BetFair, η οποία τιμολογεί πλέον το ενδεχόμενο να είναι ο Μουρίνιο ο πρώτος προπονητής που θα αποχωρήσει στο 1.91. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μαρκ Χιουζ της Σαουθάμπτον, με απόδοση 5.50. Επιπλέον, η BetFair μείωσε και τις αποδόσεις που προβλέπουν αποχώρηση του Μουρίνιο στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να φύγει πριν τα Χριστούγεννα έχει πλέον απόδοση 1.62 (από 2.75) και το ενδεχόμενο να φύγει πριν την λήξη του πρωταθλήματος έχει απόδοση 1.25 (από 1.67). Τέλος, η BetFair ανακοίνωσε κι ένα στοίχημα που προβλέπει ότι ο Μουρίνιο δε θα βγάλει καν την τρέχουσα εβδομάδα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με απόδοση 7.00!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.