Μετονομάστηκε σε MB24 η Mobibet

Η εταιρία στοιχήματος Mobibet άλλαξε όνομα και διεύθυνση και πλέον βρίσκεται στο www.mb24.com. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν προχωρήσει σε ανακοίνωση, ώστε να αναφέρουν του λόγους που τους οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

 

Παρά τη μετονομασία, όμως, τίποτε δεν έχει αλλάξει στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος της εταιρείας. Οι λογαριασμοί των παιχτών δεν επηρεάστηκαν στο παραμικρό και το στήσιμο της ιστοσελίδας (όπως και οι προσφορές, αλλά και οι επιλογές που προσφέρει σε στοιχήματα) παραμένει ίδιο. Η μόνη αλλαγή εντοπίζεται στο καζίνο της MB24, από το οποίο αφαιρέθηκαν τα παιχνίδια της Net Entertainment.

Η Mobibet ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων λόγω των καλύτερων αποδόσεων που προσφέρει στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ειδικά τα ευρωπαϊκά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mobibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mobibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.