Αποκλεισμό μπορεί να κοστίσει στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η σχέση του με εταιρεία στοιχήματος

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να συγκεντρώνει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του στη Μίλαν, αλλά τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον που έχει στραφεί πάνω του μπορεί να του προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Ο Σουηδός αστέρας του ποδοσφαίρου βρίσκεται στο μικροσκόπιο των FIFA και UEFA, εξαιτίας των σχέσεων που έχει με μια εταιρεία στοιχήματος που εδρεύει στη Μάλτα.

Συγκεκριμένα, εδώ και μερικά χρόνια, μία από τις εταιρείες του Ιμπραΐμοβιτς διατηρεί ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στοιχήματος Bethard, γεγονός που έχει προκαλέσει την έναρξη ερευνών από την σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν κατά του Ιμπραΐμοβιτς, τότε ο 39χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αντιμετωπίσει αποκλεισμό από τις επίσημες διοργανώσεις, διάρκειας έως και τριών ετών.

 

Το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ιμπραΐμοβιτς

Συγκεκριμένα, τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρεία Unknown AB, που ανήκει στον Ιμπραΐμοβιτς, απέκτησε το 10% των μετοχών της εταιρείας στοιχήματος Bethard, η οποία εδρεύει στη Μάλτα. Ουσιαστικά, ο Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο ιδιοκτήτη της στοιχηματικής εταιρείας.

Η σχέση του Ιμπραΐμοβιτς με τη συγκεκριμένη επιχείρηση, όμως, αντιτίθεται στους κανόνες των FIFA και UEFA, οι οποίες απαγορεύουν σε κάθε επαγγελματία παίχτη να έχει οικονομικό συμφέρον από εταιρείες στοιχήματος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, έχει ξεκινήσει μια έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να αποφασιστεί η τιμωρία του. Οι κανόνες, μάλιστα, προβλέπουν ακόμα και αποκλεισμό διάρκειας τριών ετών σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, κάτι που αν τελικά αποφασιστεί μπορεί να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος θα έχει πατήσει τα 43, έως ότου ολοκληρωθεί η ποινή του.

Η ενασχόλησή του με την εταιρεία Bethard, πάντως, έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του, η οποία είχε καταγγείλει εδώ και τρία χρόνια το γεγονός.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.