Κανόνες για τον στοιχηματισμό ετοιμάζει το Nascar

Το Nascar, η μεγαλύτερη διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχει φέρει ο νόμιμος στοιχηματισμός στη χώρα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοργάνωσης, Steve Phelps, η επόμενη σεζόν θα περιέχει μια νέα σειρά κανόνων, που θα είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά στον στοιχηματισμό.

Οι νέοι αυτοί κανόνες θα προσαρμόζουν και το στοίχημα στη διοργάνωση των αγώνων. Άλλωστε, ήδη οι παίχτες από το Delaware είχαν πριν μερικές ημέρες την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στον αγώνα που διεξήχθη στην Πολιτεία, αφού υπάρχουν στοιχηματικές εγκαταστάσεις στο Dover International Speedway. Σύμφωνα με τον Phelps, οι νέοι κανόνες θα περιλαμβάνουν οδηγίες για τις χορηγίες και τη διαφημιστική προβολή των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών, ενώ παράλληλα θα περιορίζουν τις δυνατότητες στοιχηματισμού που έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι στους αγώνες.

 

Οι νέοι κανόνες του Nascar για το στοίχημα

Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει ούτε μια πρόβλεψη στο καταστατικό της διοργάνωσης για το στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι δε ρυθμίζονται τυχόν χορηγίες ή διαφημίσεις, ενώ παράλληλα κάθε οδηγός και κάθε τεχνικός μπορεί να στοιχηματίζει ελεύθερα στους αγώνες, παρόλο που συμμετέχει σε αυτούς. Αυτή ακριβώς τη δυνατότητα είχαν και στον πρόσφατο αγώνα στο Dover International Speedway, το οποίο βρίσκεται στο Delaware, όπου το στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί εδώ και μερικούς μήνες.

Οι νέοι κανόνες, όμως, θα τεθούν σε λειτουργία από τη σεζόν του 2019 και θα φέρουν νέες ρυθμίσεις και περιορισμούς. Πρώτα απ’ όλα, θα ορίσουν τη σχέση ανάμεσα στους αγώνες του Nascar και το στοίχημα, η οποία σύντομα δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει χορηγίες, συνεργασίες και στοιχηματικές διαφημίσεις. Το σημαντικότερο, όμως, είναι το θέμα της αξιοπιστίας της διοργάνωσης και ο βασικός τρόπος για να διαφυλαχθεί αυτή είναι η απαγόρευση του στοιχήματος σε όλα τα μέλη των πληρωμάτων των ομάδων του Nascar. Οι νέοι κανόνες, λοιπόν, θα απαγορεύσουν σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα να στοιχηματίζει στους αγώνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.