Διατηρεί παρουσία στο Γιβραλτάρ η εταιρία στοιχήματος Bet365

Παρόλο που οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες ότι το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεών τους θα μεταφερθεί από το Γιβραλτάρ στη Μάλτα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 θα διατηρήσει την παρουσία της στη χώρα, παρά τα προβλήματα που θα φέρει το επικείμενο Brexit. Στο Γιβραλτάρ θα παραμείνουν κάποια από τα γραφεία της εταιρίας στοιχήματος, καθώς και ένα τμήμα του προσωπικού της.

Θυμίζουμε ότι οι εξελίξεις στο Brexit καθιστούν το Γιβραλτάρ μια όχι και τόσο φιλόξενη χώρα για τις εταιρίες στοιχημάτων που θέλουν να δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για το λόγο αυτό, η Bet365 μετέφερε ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της στη Μάλτα, αλλά θα διατηρήσει γραφεία και προσωπικό στο Γιβραλτάρ.

 

Μοιρασμένες επιχειρήσεις σε Γιβραλτάρ και Μάλτα

Η Bet365 ανακοίνωσε πως το 80% των δραστηριοτήτων και του προσωπικού της θα μεταφερθεί στα νέα γραφεία που απέκτησε στη Μάλτα. Ωστόσο, ένα μικρό ποσοστό και 100 περίπου υπάλληλοί της θα παραμείνουν στα γραφεία που διατηρεί στο Γιβραλτάρ. Η Bet365 κατέληξε σε αυτή την απόφαση, μετά από συζητήσεις που είχε με τους αρμόδιους του Γιβραλτάρ: τον πρωθυπουργό Fabian Picardo, τον υπουργό Τυχερών Παιχνιδιών Albert Isola και την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, από την οποία έχει αποκτήσει την απαραίτητη άδεια.

Από τις συζητήσεις, η Bet365 πείστηκε ότι έχει συμφέρον στο να παραμείνει στην χώρα και μετά το Brexit, έστω με μειωμένες δραστηριότητες. Άλλωστε, η διατήρηση της αγοράς και μετά το Brexit έχει αποτελέσει τη βασικότερη προτεραιότητα της κυβέρνησης του Γιβραλτάρ.

Χάρη στην απόφασή της, η Bet365 θα διατηρήσει και τα γραφεία που έχει στο Γιβραλτάρ, αλλά και την άδεια νόμιμης δραστηριότητας στη χώρα (η οποία, όμως, θα χάσει την ισχύ της για δραστηριοποίηση ενός της Ε.Ε.).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.