Προβλέψεις για κέρδη 4,9 δις δολαρίων στη ρυθμιζόμενη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ!

Όπως είναι φυσικό, η ιστορική απόφαση που επαναφέρει το νόμιμο στοίχημα στις ΗΠΑ (στις Πολιτείες που επιθυμούν να το νομιμοποιήσουν) έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε κάθε εμπλεκόμενο και όλες οι πλευρές προσπαθούν πλέον να κάνουν προβλέψεις για τα μεγέθη των αγορών και των οικονομικών απολαβών που θα έχουν οι εταιρείες, οι αρμόδιες Αρχές και οι παίχτες.

Η βρετανική εταιρεία H2 Gambling Capital είναι η πρώτη που δημοσίευσε τις προβλέψεις της για το μέγεθος της νεότευκτης αγοράς των ΗΠΑ και, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προβλέψεις, δεν αποκλείεται σε μερικά χρόνια η αγορά των ΗΠΑ να αποδειχθεί πιο κερδοφόρα και από αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Κέρδη δις δολαρίων για τη νόμιμη αγορά στοιχήματος

Η εταιρεία ερευνών υπολόγισε ότι τα μεικτά κέρδη της αμερικανικής αγοράς στοιχήματος θα αγγίξουν τα 4,9 δις δολάρια έως το 2023. Οι υπεύθυνοι της έρευνας έλαβαν υπόψη τους το ενδιαφέρον που έχει δείξει μεγάλος αριθμός των Πολιτείων των ΗΠΑ, προκειμένου να νομιμοποιήσουν το στοίχημα εντός των συνόρων τους, αλλά και τα ποσά που στοιχημάτιζαν έως σήμερα οι Αμερικανοί σε παράνομους bookmakers. Με αυτά τα δεδομένα και υπολογίζοντας ότι περίπου 19 Πολιτείες θα έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα έως το 2023, η H2 Gambling Capital προβλέπει ότι τα μεικτά κέρδη θα πλησιάσουν τα 5 δις δολάρια σε πέντε χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίστοιχες εκτιμήσεις για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, της μεγαλύτερης στην Ευρώπη, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, δεν ξεπερνούν τα 4,67 δις δολάρια.

Αντίστοιχα, έως το 2030 προβλέπεται ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί, με αποτέλεσμα να υπολογίζονται κέρδη 7,5 δις δολαρίων, σε περίπου 25 Πολιτείες που πιθανότατα θα έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Όσο για το ποια Πολιτεία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα κέρδη, οι ειδικοί προβλέπουν πως θα είναι αυτή της Καλιφόρνια, η οποία αναμένεται να εξασφαλίσει μερίδιο 30% του συνόλου της αγοράς, έως το 2024. Και, φυσικά, θα εξασφαλίσει και τα μεγαλύτερα έσοδα στα δημόσια ταμεία της, μέσω της φορολογίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.