Ενισχύει με νέα θέση την προστασία των μελών της η εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Unibet, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας θέσης στην εταιρική της ομάδα στελεχών. Πρόκειται για τη θέση του επικεφαλής τομέα Βιωσιμότητας Παιχτών, Έρευνας & Ακεραιότητας, ο οποίος θα συντονίζει και θα ρυθμίζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της εταιρείας στοιχήματος για την προστασία των πελατών της από τις επικίνδυνες και βλαβερές επιπτώσεις του στοιχηματισμού και του τζόγου γενικότερα.

Τη νέα θέση έχει ήδη αναλάβει η Maris Bonello, πρώην επικεφαλής του τομέα Ανάλυσης Ακεραιότητας της Unibet, με μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Ο σκοπός δημιουργίας της νέας θέσης

Η Kindred έκρινε ότι η δημιουργία της νέας αυτής θέσης θα ενισχύσει τις προσπάθειές της για την προστασία των πελατών της από τους κινδύνους που κρύβει ο τζόγος, αλλά και την ενίσχυση της ακεραιότητας των υπηρεσιών της. Η Maris Bonello θα ηγείται μιας ομάδας επεξεργασίας δεδομένων, η οποία θα συνεργάζεται στενά με το νομικό τμήμα της εταιρείας, με σκοπό να αυξήσουν και να διατηρήσουν υψηλά τα στάνταρ της Kindred στον τομέα της βιωσιμότητας και της ακεραιότητας.

 

Ποια είναι η Maris Bonello;

Η Maris Bonello εργάζεται στον όμιλο Kindred από το 2009, όταν ακόμη ονομαζόταν όμιλος Unibet. Έχει εξειδίκευση στους τομείς της στοιχηματικής απάτης και των πρωτοβουλιών ασφαλούς στοιχηματισμού, ενώ αποτέλεσε ένα από τα πλέον υπεύθυνα στελέχη κατά το λανσάρισμα των νέων εργαλείων προστασίας από τον εθισμό στον τζόγο, που πραγματοποίησε πρόσφατα η Kindred.

Ανακοινώνοντας, τέλος, τη δημιουργία της νέας θέσης, ο γενικός σύμβουλος της Kindred, Ewout Keuleers, δήλωσε: “Έχει μεγάλη σημασία το να ενισχύσουμε τη δουλειά μας στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και το να τη βασίσουμε σε εμπειρική έρευνα, μέσω νέων συνεργασιών. Εξίσου μεγάλη σημασία έχει, όμως, το να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα τα δικά μας δεδομένα σε αυτόν τον τομέα. Ο όμιλος Kindred έχει πετύχει πολλά στον τομέα αυτό, μέσω της εξαιρετικής δουλειάς της Maris και της ομάδας της, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα όρια και να βεβαιωνόμαστε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαύσουν τον στοιχηματισμό με έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο. Στο νέο της ρόλο, ως επικεφαλής τομέα Βιωσιμότητας Παιχτών, Έρευνας & Ακεραιότητας, η Maris Bonello θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στο πώς θα προστατευτούν ακόμη αποτελεσματικότερα οι πελάτες μας, προκειμένου να δημιουργηθεί μια βιώσιμη κατανάλωση των προϊόντων μας και μια συνεχόμενη ανάπτυξη για την Kindred”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.