Νέος CEO για την Tipico

Η εταιρία στοιχημάτων Tipico ανακοίνωσε πως ο Joachim Baca θα είναι ο νέος CEO της, αρχής γενομένης από τις 18 Ιουλίου. Ο Baca είναι ο πρώην COO της bwin.party (την πενταετία 2011-2016) και αντικαθιστά τον Jan Bolz, ο οποίος υπηρέτησε την Tipico από τη θέση του CEO τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tipico, οι προσφορές της και οι υπηρεσίες της θα ενισχυθούν υπό την ηγεσία του Baca, εν όψει και της συμφωνίας εξαγοράς της από την CVC Capital Partners. H εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2016.

 

Ο νέος CEO της Tipico δήλωσε σχετικά: “Η Tipico αποτελεί ένα εξαιρετικό success story – μεταμορφώθηκε στον ηγέτη της γερμανικής αγοράς, σε μια δεκαετία από την ίδρυσή της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της Tipico και τους ιδιοκτήτες της, ώστε να ενισχύσω τις επιτυχίες της εταιρείας και να την οδηγήσω στο επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής της”.

 

H Tipico ιδρύθηκε το 2004 με έδρα την Μάλτα και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.