Νέος CMO για τη BetVictor

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε την ανάθεση της θέσης του διευθυντή μάρκετινγκ (CMO) στον Anton Bell. Πρόκειται για μια κίνηση που έρχεται ένα μήνα σχεδόν μετά την προαγωγή του Andreas Meinard στη θέση του CEO και φέρνει μια γενικότερη ανακατάταξη στο διοικητικό προσωπικό της εταιρείας.

 

Ο Bell έχει διατελέσει σύμβουλος της BetVictor τα τελευταία χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ και έχει αποτελέσει έναν από τους ανθρώπους-κλειδιά στην επιτυχημένη τηλεοπτική καμπάνια "Inside Track", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sven Goran Ericksson. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως υπεύθυνος του μάρκετινγκ και σε άλλες εταιρείες online στοιχήματος, όπως οι BetFair και 888.

Η BetVictor ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπίνκο,ξυστό και πολλά άλλα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.