Αποχωρεί ο CFO του ΟΠΑΠ

Ο Michal Houst, ο CFO του ΟΠΑΠ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία στοιχήματος, προκειμένου να εκμεταλλευτεί νέες ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί. Την αποχώρηση του CFO επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του και ο ΟΠΑΠ, ο οποίος θα αναζητήσει σύντομα τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Houst θα αποχωρήσει από τη θέση του CFO (αλλά και του αναπληρωτή CEO) τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί νέες ευκαιρίες. Έως τότε, θα εξακολουθήσει να ηγείται του τομέα οικονομικών του ΟΠΑΠ, ενώ παράλληλα θα εκπαιδεύσει και τον αντικαταστάτη του.

 

Η πορεία του Houst στον ΟΠΑΠ

Ο Micha Houst εργάζεται από τη θέση του CFO στον ΟΠΑΠ από το 2013, λίγο μετά την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και την πώλησή της στην Emma Delta. Από φέτος τον Ιανουάριο, μάλιστα, είχε αναλάβει και τη θέση του αναπληρωτή CEO, στο πλευρό του Damian Cope. O ίδιος δήλωσε για την αποχώρησή του: “Ειλικρινά, απόλαυσα τα έξι χρόνια μου στον ΟΠΑΠ και νιώθω πραγματικά υπερήφανος που είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω στην τεράστια μεταμόρφωση της εταιρείας σε αυτό το διάστημα. Είμαι βέβαιος πως τα θεμέλια που έχουμε τοποθετήσει στον ΟΠΑΠ θα του επιτρέψουν να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του, προσθέτοντας αξία και ενισχύοντας τη μοναδική του θέση στην ελληνική, αλλά και παγκόσμια αγορά”.

 

Το μέλλον του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαδόχου του Houst και δεσμεύεται να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον. Παράλληλα, ο Οργανισμός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην πρόταση εξαγοράς του μετοχικού του κεφαλαίου από την εταιρεία Sazka Group, η οποία διατηρεί έμμεσα (μέσω της Emma Delta) το 33% και επιθυμεί να αποκτήσει το υπόλοιπο 67%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.