Ανακατατάξεις των υπαλλήλων της εξετάζει η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill επιβεβαιώσε ότι ετοιμάζει ανακατατάξεις των υπαλλήλων της, με αφορμή την εξαγορά της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mr. Green, MRG. Η εξαγορά έχει ως αποτέλεσμα κάποιες καίριες θέσεις λειτουργίας της εταιρείας να αλληλοκαλύπτονται και οι υπεύθυνοι έχουν σκοπό να εξετάσουν κάθε εναλλακτική, προκειμένου να καταστήσουν ακόμη πιο αποτελεσματική τη λειτουργία της στοιχηματικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της William Hill, εξετάζονται περίπου 100 θέσεις στην εταιρία και αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταφορές από ένα τμήμα σε άλλο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και κάποιες απολύσεις.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η William Hill εξαγόρασε την εταιρία MRG, ιδιοκτήτρια του Mr. Green, έναντι του ποσού των 270 εκατομμυρίων ευρώ. Η εξαγορά δεν βοηθά μόνο τη William Hill να επεκταθεί σε νέες αγορές, αλλά της χαρίζει και παρουσία στη Μάλτα, όπου θα δημιουργήσει ένα νέο διεθνή κόμβο τεχνολογίας.

 

Το… νοικοκύρεμα μετά την απόκτηση του Mr. Green

Οι λόγοι για τις ανακατατάξεις στο προσωπικό της William Hill είναι δύο: πρώτον, πολλές θέσεις πλέον αλληλοκαλύπτονται και κάποιες δεν έχουν πια νόημα ύπαρξης και δεύτερον, η δημιουργία ενός διεθνούς κόμβου τεχνολογίας στα γραφεία του Mr. Green απαιτεί από μόνη της κάποιες ανακατατάξεις.

Ωστόσο, οι ανακατατάξεις στο προσωπικό της William Hill δεν είναι νέο φαινόμενο. Πρόσφατα, η εταιρία προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές του διευθυντικού προσωπικού της, μεταξύ των οποίων και η αντικατάσταση του Grant Williams από τον Phil Walker, στη θέση του διευθυντή online τομέα ΗΒ και Ιρλανδίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.